Mirë se vini ...

Qëllimi DERMATOKINISI dhe ambicia ishte gjithmonë dhe është, për të siguruar cilësi të lartë dhe specifikimin e produkteve. Ne bazë hardo logophilosophy jonë dhe evolucionit tonë mbi këto gola për të gjithmonë të siguruar besimin e tregut. 30 vitet e kursit tonë mbi materialet e këpucëve na ka dhënë përvojë për të gjithmonë të siguruar besimin e klientëve tanë.

Për të ruajtur nivele të larta të kërkesave të konsumatorëve, ne jemi vazhdimisht evoluon. Përveç materialeve të tilla si këpucë thembra, këmbë, ngjitëse, makineri këpucëve, këmbë e grave, insoles dhe tani përfaqësojnë JMA input kompani kryesore çelësat tona për të shënuar një fillim të ri. Në çelësat seksion ju mund të blejnë nga ne makinat kryesore, çelësat e thjeshtë, çelësat, çelësat e sigurisë për dyer të blinduara, padlocks, flokët dhe më tepër që conserns çelësat.

Megjithatë, një tjetër arritje e madhe dhe një hap i madh i DERMATOKINISIS drejtimit cilësor është distributori ekskluziv i makinave të kompanisë HARDO në Greqi, dhe vetëm kompania jonë mund të përmbushë të gjitha makinat HARDO me 8 VJET GARANCIA në të gjitha pjesët mekanike. Këpucar dhe bravandreqës është gjithmonë në plan të parë tonë dhe të punojnë për ju, ju falënderoj për mbështetjen tuaj....